lördag 10 juli 2010

Odemokratiska och fega inslag i Almedalen

Det fanns fler odemokratiska inslag i Almedalen än den att Ida i Ung Vänster inte fick komma till tals. Under Mona Sahlins, förövrigt mycket ideologiska tal med samma uttryck om välfärd, solidaritet och hålla ihop landet som Ohlys, var det orangeklädda alliansungdomar som stod för det. De kom i grupp, ställde sig mitt bland folk och förde högljudda och yviga diskussioner så man inte skulle kunna höra talet! Mycket dålig stil!! Dessutom var det små otäcka sverigedemokrater som delade ut sina odemokratiskt skrivna pamfletter samtidigt som de sa "Mona talar" så att man trodde att det var något socialdemokratiskt. Fegt! Dessutom vågade de inte ens dela ut det till min chilenska väninna!

Den fina demokrati vi har där alla får komma till tals måste vi vara rädda om och inte förstöra med barnsligt bojkottande och falska insinuationer!

1 kommentar:

 1. I samma oegonblick som jag kommer in i denna blogg kaenner jag att jag vill ha dig med. Det aer daerfoer jag kommenterar i din blogg nu.

  Jag vill ha dig med i Aktiv Demokrati. Du behoevs verkligen Du aer viktig och jag vet ATT LJUSET KOMMER SKINA NER PAA DIG OCH ATT DU KOMMER KAENNA DIG UTVALD ATT MEDVERKA.

  Du aer feminist och socialist, en världsmedborgare och en rastlös demonstrant för rättvisa. Det aer du som behoevs, anser jag, och det aer daerfoer jag vill ha dig med i detta oegonblick.

  Agera nu!
  Kaerlek
  MrPerfect72
  Aktiv Demokrati

  SvaraRadera