torsdag 4 februari 2010

Landstingsstyrelsen


Sitter nu på styrelsemöte sedan i morse. Det går inte att göra annat än att skryta över landstinget och särskilt över alla verksamheternas personal. Vi ligger på topp i alla mätningar. Det är nästan så man tycker synd om borgarna som mest sitter och gnäller och berättar tråkiga personliga erfarenheter av försenade resor, avsaknad av mat.....De har inget vettigt att klaga på. Med det inte sagt att vi kan slappna av. Vi måste fortsätta att hålla fokus på patienterna och se till att vi har personalen med oss.

En tråkig bit är dock trafikröran. SJ AB, KLT och Veolia Transport AB som ska samköra länets bussar och tåg har mycket jobb att göra för att få helt nöjda resenärer. Jag bara undrar hur det kunde bli så här? Varför avreglerades SJ? Vad har blivit bättre? Nu är det olika biljetter, olika ansvar och olika viljor som alla ska samsas på samma spår och inte blir det mindre rörigt när de ska samarbeta med andra landstings, regioners och länders tåg.... Pust. Jag måste slå ett slag för ett förstatligande av all infrastruktur.

Nu är den stora psykiatridebatten på gång men förhoppningsvis kan även borgarna se att förvaltningen jobbar bra och slutar att hoppa på dem.

Nu börjar jag bli trött.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar