fredag 4 februari 2011

RUT

Jag har många gånger skrivit emot RUT-avdraget, inte för att det är nåt fel på jobben utan för att det är tjänster som är långt ifrån nödvändiga att skattefinansiera då de allra flesta som använder sig av dem faktiskt skulle ha råd att betala för dem fullt ut.

Men nu ska jag slå ett slag för RUT som finns i Kalmar. RoligtUtmanandeTryggt är en satsning på tjejer mellan 18 - 30 år som har eller har haft svårigheter på grund av psykisk ohälsa. Dessa tjejer erbjuds nu kravlösa aktiviteter blandat med utmaningar i en trygg och inspirerande miljö där verksamheten bedrivs på besökarnas villkor. Målsättningen är att alla ska ha roligt tillsammans, samtidigt som man kan lära av varandra och utveckla olika förmågor.

Detta fantastiska initiativ har tagits av två positiva och driftiga kvinnor, Lilian Akthagen och Yvonne Amper och de kommer att finnas i Aktivitetshuset Valen på måndagar mellan tio och två och då är alla tjejer välkomna!

1 kommentar:

  1. Detta är naturligtvis en fantastisk möjlighet för tjejer som mår dåligt, men det finns också killar som mår dåligt! Kan de också få komma hit eller kan man tänka sig att göra något liknande för killarna?

    SvaraRadera