lördag 9 november 2013

Natten av krossat glas

En natt då nazisterna slog sönder judarnas fönster och synagogor och som sedan ledde till så mångas död. Det är ett datum för att minnas och hedra alla som dog och kämpade emot. Det är även en dag att visa vårt motstånd mot rasism och  främlingsfientlighet därför har vi demonstrerat idag. Ett litet men kärnfullt tåg och bra talkörer tågade igenom stadens centrum och jag var med och bar fana och skrek så det ekade:

Ingen tvekan! Upp till kamp!      Mot fascism och Stöveltramp!
Vad ska vi göra?                        Krossa rasismen!
Inga rasister på våra gator!
Det gäller liv, det gäller våra barn, inga rasister här i stan!
Kampen fortsätter!                    Rasismen ska krossas,

På larmtorget var det sedan tal och musik och jag fick äran att avsluta. Jag kunde då inte låta bli att passa på att ge en känga till Thoralf som fotat oss alla demonstranter och talare. Bra gjort av Bertil Dahl att fotografera Thoralf!

Vi är många som tar kampen på våra skolor, på våra jobb och på gator och torg. Det är vårt löfte att vi tar kampen mot rasism i alla dess former! 

8 kommentarer:

 1. Du borde läsa detta: http://nimatown.blogspot.se/2013/11/darfor-blev-sverige-rasistiskt.html

  SvaraRadera
 2. Var träffade din känga? På knäskålen eller? Mångkulturalister är ju bra på att sparkas!/Hm

  SvaraRadera
 3. Linda "rebell"...sopa rent framför egen dörr innan du ens försöker insinuera något på andra, tänker då kanske på denna del av ditt inlägg: "Jag kunde då inte låta bli att passa på att ge en känga till Thoralf som fotat oss alla demonstranter och talare." . Vad vill du ha sagt med dessa rader? Att Thoralf är rasist, att han är nazist, att han förespråkar våld enbart för att han valt att dokumentera vänsterns hyckleri med sin kamera !? Ditt blogginlägg ter sig minst sagt väldigt märkligt....som sagt så bör du sopa rent framför egen dörr, så som att exempelvis ta avstånd från revolutionära frontens våldsanvändning & antidemokrati, innan du överhuvudtaget & huvudlöst börjar kasta sten i glashus! Din egen & V:s retorik klingar synnerligen falskt...

  Hälsningar /Robert Axelsson

  SvaraRadera
 4. Säger allt om dig som går i samma tåg som kommunisten David Jonsson från Nybro. Trodde ni tagit avstånd från kommunismen den värsta mördarideologin som finns.

  SvaraRadera
 5. Varför inte talade du inte om denna massakern på judar ?
  http://www.svd.se/kultur/understrecket/70-ar-sedan-bortglomd-massaker-i-irak_6211489.svd

  Fast det blir väl problematiskt eftersom den utfördes av muslimer och det går ju inte för sig att kritisera den "nödvändiga" massinvandringen av raketforskare och akademiker mm.

  Lars Petersson

  SvaraRadera
 6. Hahaha, Thoralfs lydiga svans av kränkta vita män har uppenbarligen hittat hit.

  SvaraRadera
 7. Jaha Nu kommer Raving med sina intelligenta kommentarer.......

  SvaraRadera
 8. När argumenten tryter blir det personangrepp..
  Vänsterfolket är sig alltid likt....

  SvaraRadera