måndag 28 juni 2010

Rösta rätt!

För arbetets, rättvisans, solidaritetens, hälsans och kärlekens skull måste de rödgröna vinna valet. Nu är det bekräftat att borgarnas politik till och med orsakar att fler män råkar ut för impotens! Som om det inte räckte med arbetslöshet, utskrivningar, ökad fattigdom och utanförskap?

2 kommentarer:

 1. Idealiseringen av arbetet aer naagot man lurar slavar till. Varfoer kan vi inte vara arbetsfria mer? Fler robotar goer ju allt nu och vi behoevs ju inte som robotar laengre.

  Hur aer politikeradelns loener "rättvisa"? Hur kan deras bidrag faan staten vara saa mycket hoegre aen de som grundluras och piskas i att leta jobb som politikerna medvetet tagit bort? Hur kan man roesta paa en "vanlig" politiker?

  Finns det solidariska politiker bland de roedgroena som verkar foer ett uttraede ur maffia-EU? Finns det ett parti som valt att pressa majoriteten till en ny folkomroestning om det borgerliga spektaklet vi kallar EU? Finns det politiker som ger en stor del av sin loen till sitt parti?

  Finns det ett parti som verkar foer hälsa i samhaellet paa riktigt ett parti som verkar foer avslappning, lugn och inre komfort? Ett parti som inte bara repeterar "sjuk"-vaard saa det laater bra?

  Finns det ett parti foer kärlek mellan maenniskor, ett parti som delar broedet, vinet och makten lika mellan alla maenniskor?

  Taenk sjaelv och vakna! ;-)

  MrPerfect72
  Pulserande potent, arbetfri, vaken, rik och medlem i Aktiv Demokrati

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag hoppas att jag tillhör det partiet trots att vi nu har gått med i en uppgörelse om EU, men det är det svåra med demokrati. Det är ju 27 stater som skrivit under det och ett litet parti på 5% i ett litet land har svårt att få bestämma över alla de andra.
  Vänsterpartiet vill ha sex timmars arbetsdag och därmed får fler arbete och alla blir mer arbetsfria med mer tid för avslappning, lugn och kärlek.
  Jag anser mig vara en vanlig ensmastående mamma och politiker, inte alls lika perfekt som du ;), som har jobbat som lärare de senaste 14 åren och som nu ställer upp som landstingskandidat. Mitt första avlönade politiska uppdrag trots att jag varit politiskt aktiv sedan 1984.
  Ja jag ska betala av min politikerlön till partiet vilket jag tror är vanligt i Vänsterpartiet. Vårt parti har alltid velat ha lägre löner för politiker och jag har alltid förordat att man inte ska sitta mer än max två mandatperioder.
  Ert program är intressant och det finns säkert bitar som man skulle kunna använda och jag gillar tanken på mer direktdemokrati men efter en snabb genomläsning tror jag nog att vissa delar kan bli väldigt svåra.
  Jag tänker helt själv och är vaken, definitivt!

  SvaraRadera