tisdag 9 mars 2010

Underlägsna borgare!

Solen skiner och det är valår, det är ju fantastiskt. Våren är nära och hoppet är stort om en ny regering till hösten. Men....känner att jag blir lite lätt irriterad på de borgerliga bloggarna som nu försöker vända något gott till något ont. Från vänsterkvinnornas ständiga kamp för rättvisa och jämställdhet vilket manifesteras på den internationella kvinnodagen till att det skulle handla om partipolitiskt jippo! Sorgligt synsett tycker jag. Kan det vara så att borgarna känner sig underlägsna och vet med sig att det är inte de som har kämpat för allmän rösträtt, fri abort och delade föräldradagar?? Kan de sin egen historia eller har de stirrat sig blinda på att hitta brott genomförda i kommunismens namn?

1 kommentar:

  1. Magnus Stavbom9 mars 2010 kl. 14:07

    Högerpartiet, läs Moderaterna, va ju länge emot allmänn rösträtt, för att vanliga mäniskor inte förstod tillräckligt för att ges rätten att rösta. Röststyrka efter inkomst fanns ju också.

    Skulle tro att det är jobbigt för de borgerliga med internationella kvinnodagen när kvinnorna utgör mer än hälften av befolkningen.

    SvaraRadera